Over ons

 

 Truuds Woonwinkel bestaat inmiddels bijna 12 1/2 jaar. . In 2011 ben ik begonnen in Gemert.Ik heb daar een hele fijne tijd gehad, maar besloot toch uiteindelijk om te gaan verhuizen naar Nuenen.

Op  dinsdag 14 juli 2020 opende ik Truuds Woonwinkel Nuenen, aan de Vincent van Goghstraat 18.

Mijn naam is Trudy Höckel en ben de trotse eigenaresse van Truuds Woonwinkel. 
Al ruim 25 jaar houd ik me bezig met interieur en heb al vele mooie projecten mogen doen, hetzij voor mensen privé, voor restaurants, grote en kleine woonbeurzen etc. etc. Té veel om op te noemen. Ik ben enthousiast, vakkundig, creatief, heb veel ervaring en werk altijd vanuit mijn hart. Ik heb een prachtige, zeer sfeervolle en gezellige Woonwinkel in het centrum van Nuenen. Wanneer je voor de étalage staat, dan kom je er niet omheen om ook meteen naar binnen te lopen. Ik verkoop meubels, zitmeubels, verlichting, schilderijen, woondecoratie en accessoires en heb een zeer mooie collectie Buddhabeelden en monniken, wat mij groot heeft gemaakt o.a. ook op Facebook ( www.facebook.com/Truuds)

Kortom van mijn passie en het omgaan met mensen, heb ik mijn werk gemaakt en dat uit ik en kun je zien als je Truuds Woonwinkel binnenstapt. Ik kan er veel over vertellen, maar beter nog om gezellig eens langs te komen en het zelf ervaren. Bij deze ben je van harte welkom in mijn droomwinkeltje.

Liefs van Truuds