Truuds VRIENDENPAS

Truuds Woonwinkel, gelegen aan de Elisabethplaats 53 te Gemert, bestaat 5-jaar. In het teken van dit heuglijke feit, hebben we een VRIENDENPAS ontworpen en zondag 30 oktober J.l gelanceerd. Wat houdt dit in?

Je kunt vanaf nu in het bezit komen van een VRIENDENPAS van Truuds! Deze persoonlijke pas, op naam, kost éénmalig €25,00 waarvan €5,00 per pas gedoneerd wordt aan de ouderen van kleinschalig wonen, Ruijschenberg Woonzorgcomplex te Gemert.

U steunt daarmee een zeer goed doel en wat voor U heel interressant is, u krijgt maar liefst per direct 10% korting op al uw aankopen bij alle 3 de filialen van Truuds in Gemert! 

Ik zou het top vinden, als jullie massaal mee gaan doen met deze super te gekke aktie, weet zeker dat onze lieve ouderen daar ook heel erg dankbaar voor zullen zijn, net als ik.

 

Als je gebruik wilt maken van deze VRIENDENPAS, kunt u €25,00 storten op rekening NL74ABNA0472118501 t.n.v Truuds Woonwinkel, onder vermelding van VRIENDENPAS. Vergeet niet uw naam, volledige adres en een telefoonnr. te vermelden. Zodra de betaling ontvangen is, zorgen wij, dat uw pas z.s.m naar u toe komt. 

Laten we samen zorgen, dat we deze ouderen eens goed kunnen verwennen, SAMEN STERK!

 

Al vast vriendelijk bedankt!

Liefs van Truuds!

 

 

 

IMG_1130.PNG