TOTALE OPHEFFINGSUITVERKOOP TRUUDS XXL! 

Gepubliceerd op 19-10-2017

Lieve mensen, bij deze wil ik jullie mededelen dat wij helaas genoodzaakt zijn om te stoppen met Truuds XXL (Haageijk 25 te Gemert).

Zoals jullie weten, runt mijn man Henk met veel passie en inzet Truuds XXL. Het ging al een tijdje niet zo goed met de gezondheid van mijn lieve mannetje. En zo heeft hij pas geleden te horen gekregen van onze huisarts, dat het beter voor hem was om per direct af te bouwen of zelfs te stoppen. Aangezien wij geen opvolging voor deze mooie winkel hebben, hebben we besloten met pijn in ons hart om afscheid te nemen van de grote Truuds! Op dit moment is er dus een totale leegverkoop. Dus heeft u nog mooie spulletjes nodig, wacht dan niet, want op=op!!!

uiteraard blijft Truuds Woonwinkel (t.o Nettorama te Gemert) en Truuds Vloerkleden gewoon doorgaan, met dezelfde passie en liefde voor het vak, zoals u dat gewent bent van ons. We hopen dat we binnen niet al te lange tijd leeg zijn, zodat mijn mannetje een beetje gas terug kan nemen en zodat we samen iets meer kunnen gaan genieten van de mooie dingen van het leven.

liefs van Henk en Trudy

 
TOTALE OPHEFFINGSUITVERKOOP TRUUDS XXL!

Nieuwsbrief

Mis niets meer, meld je nu gratis aan.