Open alleen op afspraak!

Gepubliceerd op 02-11-2021

Lieve mensen,

Ik heb een belangrijke mededeling voor jullie, n.a.v de zojuist gegeven persconferentie. Daar gaat ie weer pfffff.
Zoals het er nú uit ziet, gaat het betreft het coronavirus zeker níet de goede kant op, volgens het RIVM.
Er zijn weer aangescherpte maatregelen genomen, zoals de mondkapjesplicht én de 1 1/2 meter afstand. Zoals jullie weten is mijn winkel niet groot en is het niet te doen om 1 1/2 meter afstand van elkaar te houden wanneer er meerdere mensen tegelijk binnen zijn. Ik ben zéker niet van plan, om als politieagent bij mijn deur te gaan staan om mensen vriendelijk te verzoeken om buiten te wachten, als er inmiddels teveel mensen binnen zijn. Dit heb ik in d beginperiode van het coronavirus al meegemaakt, écht niet te doen. Aan de andere kant kan ik dat ook niet volledig onder controle hebben en niet altijd zicht op hebben als ik al druk met klantjes bezig ben. Dus heb ik na goed overdenken, een beslissing genomen om vanaf morgen 3 november alleen nog maar op afspraak open te zijn. Dit om jullie te beschermen, maar ook natuurlijk voor mezelf, al vind ik het erg lastig, maar kan niet anders. Deze beslissing is genomen om jullie veilig en verantwoord te laten shoppen maar dan alleen op AFSPRAAK!
Dus, wil je graag komen shoppen, vanaf nú staat mijn agenda open. Stuur je me dan een privéberichtje, of é-mail of bel gewoon tussen 10.00-17.30 uur naar 040-7821283 ik ontvang je zoals je dat van me gewent bent, maar dan wel op 1 1/2 meter afstand, wel met een lekker kopje koffie of thee.
Als je iets wilt bestellen via facebook om te laten verzenden, ook erg welkom uiteraard en ik zal met liefde en plezier én zorg, je bestelling op de post doen. Laten we hopen met zijn allen, dat we snel uit deze misère komen en laten we zeker elkaar niets gaan verwijten, maar elkaars mening respecteren en lief blijven voor elkaar🥰

Hopelijk snel tot ziens met een hartverwarmende groet van Truuds😘

2ABDB0FE-E902-4E9A-B310-97D7AE70FFEA-1635881578.jpeg